• TravelTudor
    Az utazási tanácsadó
  • Repülőjegy
    Mi ismerjük az utat!
  • Szállás
    Mi már aludtunk ott!

Rólunk

Az utazásnál nem csak a célállomás a fontos, hanem a szervezés, kaland és az út is, ami odavisz.


Mi ezt a TravelTudornál tudjuk, éppen ezért a célunk, hogy az ügyfeleink megtartsák az irányítást és a szervezés élvezetét, de levegyük a vállukról a hosszadalmas és sokszor zsákutcába vezető adatgyűjtés terhét.


Az Ön személyes igényeinek alapján kizárjuk a nem megfelelő ajánlatok tömegét és megmutatjuk azokat, amiket tényleg érdemes fontolóra venni. Legyen az légitársaság vagy repülőjegy, hotel vagy apartman, de ha csak most kezdett el játszani az utazás gondolatával, még a legmegfelelőbb országot is megtaláljuk Önnek. Miután közösen összeállítottuk az álomutazását, Ön fogja annak minden elemét lefoglalni, így pontosan tudni fogja, hogy mire számíthat, nem érik meglepetések.


Gyakorlott utazókként mi, TravelTudorok tudjuk, hogy milyen kérdések és buktatók merülhetnek fel egy-egy utazás során. Miután lefoglalta az utazását és szállását segítünk eligazodni az utazási feltételeken, az adott ország szabályain és sajátosságain, különös tekintettel az egészségügyi előírásokra (főként a jelenlegi Covid-19 járvány miatt). Igény esetén telefonos tolmácsolást is vállalunk angol nyelven.


A kényelem és biztonság mellett a szórakozás is fontos szerepet tölt be az utazásaink során. Miért ne tudhatná előre, hogy milyen élmények várhatják? Legyen felkészült, így nem marad le a legnagyobb kalandról, megtalálja a legjobb helyet a naplementére és nem téved el egyetlen túrán sem. A felkészülést bízza ránk, Ön csak érezze jól magát!

Információt adunk

Időt spórolunk

Szakértő támogatást nyújtunk


Információs csomagjaink

Összegyűjtjük és kiválogatjuk az utazásához szükséges legjobb ajánlatokat és információkat, majd egy átlátható csomagban adjuk át Önnek. Ezután már csak választania és foglalnia kell.
Iránytű csomag

Annak, aki még nem tudja hova akar utazni:

-Célállomás (3 ország vagy város)

-Repülőjegy* (3x)

-Szállás (3x)

-Covid-19 információ (3x)

-Online foglalási segítség

Első lépés csomag

Annak, aki tudja hova akar utazni:

-Repülőjegy*

-Szállás

-Covid-19 információ

-Online foglalási segítség

Felszálló csomag

Ha már van foglalása és biztosra akar menni:

-Légitársaság*, poggyász, utazási feltételek

-Szállás/város információk

-Oltások, egészségügyi feltételek

-Ország, régió adatok

Extra csomag

Szabadidős programok, helyi túrák, látványosságok, TeleTolmács**

All inclusive - Iránytű

Iránytű + Felszálló + Extra

All incusive - Első lépés

Első lépés + Felszálló + Extra

*Amennyiben nem repülővel szeretnének utazni, akkor a vonat, busz, hajó vagy az autós utazás lehetőségeit és feltételeit kutatjuk fel igény szerint.

**TeleTolmács szolgáltatás: Ha utazásuk során nyelvi nehézségbe ütköznek, felhívhatják a saját Tudorjukat, aki segít a tolmácsolásban (a szolgáltatás angol nyelven érhető el).

 

Amennyiben nem találja az Önnek megfelelő csomagot vagy speciális információra van szüksége, kérjen ajánlatot a tudorok@traveltudor.hu email címen, a +36 20 494 95 96 telefonszámon vagy igény esetén visszahívjuk.


Utasbiztosítás

A TravelTudor biztosítási partnere az Európai Utazási Biztosító Zrt. amelynek nevében biztosításközvetítőként jár el. Az alábbi képre kattintva érheti el az EUB szerződéskötő rendszerét, vagy érdeklődhet személyesen a TravelTudornál. A biztonságos utazás feltétele a jól összeszedett információ és egy átfogó biztosítás.


EUB utasbiztosítás

Ahol már jártunk

Saját fotóink a világ minden tájáról

Írjon nekünk üzenetet!

És mi hamarosan válaszolunk

Cím

Sopron út 66.‎

1116 Budapest

Telefon

+36 20 494 9596

Email

tudorok@traveltudor.hu

Viber és WhatsApp

+36 20 494 9596

DANUBIUS play